ROMANTIČAN VIKEND / Valentinovo uz Westgateov Kupidov kutak

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Nadolazeći vikend vas, u sklopu Kupidovog kutka, očekuju brojni izlagači iz područja kozmetike, njege i cvjećarstva te degustacije slastica. Posjetite Westgate od 13. do 15. veljače i otkrijte sve tajne ljepote i slatkih užitaka

8.2.2015.
14:15
RTL
VOYO logo

Ljubav je u Westgateu! Svi željni romantike i zabave i ove će godine uživati u brojnim iznenađenjima povodom Dana zaljubljenih. Nadolazeći vikend vas, u sklopu Kupidovog kutka, očekuju brojni izlagači iz područja kozmetike, njege i cvjećarstva te degustacije slastica. Posjetite Westgate od 13. do 15. veljače i otkrijte sve tajne ljepote i slatkih užitaka.

Posjetite li Westgate, zasigurno ćete provesti romantičan vikend uz atraktivan program ljepote i zabave. Pripadnice ljepšeg spola posebno će oduševiti predstavljanje vrhunskih kozmetičkih proizvoda i proizvoda za njegu. Posjetitelji će moći razgledati i kupiti raznovrsne proizvode poput parfema, pralina, cvijeća, knjiga, svijeća i brojnih drugih. Pored toga, u Westgateu vas očekuje i poseban gastronomski užitak uz degustaciju slatkih i slanih delicija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radionice kuhanja i finih degustacija

Spojite ugodno s korisnim i sudjelujte u Westgateovoj radionici kuhanja koja će se održati u subotu i nedjelju, 14. i 15.2.  Uz ovaj romantičan, neobičan i zabavan program naučite pripremati ukusna slatka i slana jela i svima pokažite koliko ste kreativni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako vas Valentinovo ne bi iznenadilo, iskoristite izvrsnu ponudu u više od 240 trgovina i na vrijeme pronađite najoriginalnije poklone.

Stoga, ako još uvijek nemate ideju gdje s voljenom osobom provesti najromantičniji vikend u godini, dođite u Westgate gdje vas očekuje pravi mali “medeni mjesec”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo