nastup u hrvatskom hramu glazbe / Vatra prvo rasprodala, a zatim i rasplesala Lisinski: Ivan Dečak ostao bez riječi!

Kažu mudri da, ako želimo uspjeti, uvijek moramo nuditi nešto novo. S tim na umu grupa 'Vatra' uputila se u Lisinski održati koncert. Odmah su znali da to neće biti 'samo još jedan koncert'. Publiku su rasplesali akustičnom svirkom za pamćenje

31.10.2016.
18:27
VOYO logo

Snažno, emotivno i energično - tako zvuči prvi akustični koncert grupe Vatra! Lisinski - rasprodan do zadnjeg mjesta! Pa onda nije ni čudo što je Ivan Dečak bio nabrijan mjesecima.

"Uzbuđen sam otkad smo se dogovorili za koncert od 4., 5. mjeseca pa sve do danas ujutro, a kad sam došao u dvoranu, bilo je super", rekao je Dečak. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Vatri je stvarno super bila i činjenica kako su uopće dobili priliku za svirku u hrvatskom hramu glazbe. I sam Dečak priznaje, puno toga su prošli u 17 godina, otkad su krenuli u glazbeni svijet - i to iz garaže njegovih roditelja. A najviše toga duguju - obožavateljima!

"To su naši fanovi, slušatelji znaju naše pjesme i karta nije bila jeftina tako da sam zahvalan svima vama koji ste kupili kartu, a koncert je rasprodan."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A da publika itekako voli i sluša ekupu iz Vatre dokazali su nedavim koncertom u Dečakovoj rodnoj Virovitici. Možeš proći cijeli svijet, ali nema do rodne grude!

"Inače volim svirati doma, nisam od onih koji kažu kako je najteže svirati doma. Virovitica je mali grad, svi se mi međusobno znamo i volim vidjeti u publici i roditelje i prijatelje i susjede i kumove, djecu i žene. Bilo je prekrasno, dva dana, prepuno kazalište, ne mogu vjerovati, svaka cast Virovitičanima", presretan je Dečak. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A sve te nastupe, pa i onaj u Virovtici i ovaj u Lisinkom, pratila je Ivanova kći Dita, ponos slavnog rokera!

"Imala je inauguraciju u virovitičkom kazalištu, pokazala se kao pravi slušatelj, poznavatelj i zna se ponašati u kazalistu, što za djevojke koje se zovu Dita nije baš tipična stvar", zaključio je Dečak. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što nije ni tipično za virovitičke rokere da rasprodaju i oduševe Lisinski. A napravili su to - s guštom!

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo