PRODUCENTI IZABRALI 'OKLADU STOLJEĆA' / Važan indikator Oscara - komedija o krizi pobijedila DiCaprija

Image
Foto: YouTube

Suprotno svim prognozama, američki producenti pretpostavili su ga velikom favoritu "Povratniku", odiseji preživljavanja Alejandra Gonzaleza Inarritua s Leonardom DiCapriom, koji ima čak 12 nominacija za Oscara

24.1.2016.
15:48
YouTube
VOYO logo

"Oklada stoljeća" osvojila je u subotu navečer nagradu za najbolji film Udruge američkih producenata, mjesec dana prije dodjele Oscara.

S humorom i mnoštvom zvijezda (Brad Pitt, Steve Carell, Christian Bale, Ryan Gosling) film Adama McCayja na tragikomičan način pripovijeda o čuvenoj financijskoj krizi u SAD-u 2008. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suprotno svim prognozama, američki producenti pretpostavili su ga velikom favoritu "Povratniku", odiseji preživljavanja Alejandra Gonzaleza Inarritua s Leonardom DiCapriom, koji ima čak 12 nominacija za Oscara.

"Oklada stoljeća" nominirana je u pet kategorija: za najbolji film, redatelja, sporednog glumca (Christian Bale), adaptirani scenarij i montažu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle godine Udruga je nagradila Inarrituova "Birdmana" koji je potom osvojio četiri Oscara među kojima i onaj za najbolji film.

"Oklada stoljeća" prošlog je vikenda već dobila nagradu za najbolju komediju Američkih filmskih kritičara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo