RTL predstavlja: Oskari / Večeras ne propustite dodjelu najprestižnije nagrade u svijetu filma!

Dodjelu najprestižnije nagrade u svijetu sedme umjetnosti, zbog koje su mnogi ljubitelji filma i glamura budni cijelu noć ne bi li saznali kome će pripasti pozlaćeni kipić - najveće priznanje za ostvareni rad na filmu u zasebnim kategorijama, ekskluzivno će večeras od 23.40 sati prenositi RTL Televizija, u cjelovečernjoj emisiji 'RTL predstavlja: Oskari'!

2.3.2014.
11:21
VOYO logo

Uz voditeljicu emisije, zaljubljenicu u filmsku umjetnost, AntonijuMandić, filmska groznica počet će rasti nešto prije ponoći uvodnom emisijom u kojoj će Tonka gledatelje podsjetiti na najbolje haljine kroz povijest Oscara, tko je sve bio nominiran i koji su bili favoriti.

Vi ste izabrali Leonarda DiCaprija i 'Vuk s Wall Streeta'

Nakon jednog sata uvodne emisije, slijedi prijenos s crvenog tepiha, a u studiju će, uz simpatičnu voditeljicu biti AnaMiščević i IvanFriščić koji će komentirati tko je što od glumaca odjenuo. Uz Anu i Ivana, u studiju će se nasuprot Antonije izmjenjivati mnogi gosti. Tako će svoje modno mišljenje izraziti BorutMihalić i MatijaVuica, ali i kulinarska imena TomGretić i PriskaThuring, koji će komentirati bogatu ponudu s oskarovskih stolova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Uz zanimljive komentare, gledatelji će moći uživati i u prilozima o voditeljici ovogodišnje dodjele Oscara, glumici i komičarki Ellen Degeneres, kao i u prilogu o 'Zlatnoj malini' – nagradi koja se dodjeljuje za najgora glumačka ostvarenja po kriteriju publike.

A kako bi se gledateljima RTL Televizije iz prve ruke dočaralo kako je biti dio holivudske kreme, javit će se skype pozivom poznata Hrvatica sa stalnom adresom u Los Angelesu, MirandaViđak, koja će gledateljima prenijeti djelić atmosfere prije dodjele Oscara!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon mode, slijedi finale, odnosno, početak same dodjele. U 02.30 sati Antonija će uz filmskog kritičara DeanaSinovičića komentirati dodjelu zlatnih kipića od trenutka proglašenja pobjednika pa do početka njihovih govora zahvale, dok će se nekoliko dana kasnije emitirati snimka dodjele s prijevodom.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Budući da ceremonija traje do 06.30 ujutro, Tonku, kako kaže, čeka vesela i uzbudljiva noć, ali i  nakon dodjele za nju nema spavanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ceremonija traje do 06.30 i tada gosti odlaze spavati, a ja se presvlačim i kreće emisija 'Jutro s Oskarima', gdje će oni koji nisu mogli ostati budni cijelu noć, vidjeti tko je pobijedio, kao i njihove prve reakcije", otkrila je Tonka.

Tko je ove godine dobio najdraže zlatne kipiće te kako je prošla najuzbudljivija noć u svijetu filma, ne propustite pogledati u prijenosu uživo, večeras od 23.40 sati, samo na RTL Televiziji uz Antoniju Mandić i mnogobrojne goste!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo