KIPIĆ I ZA SANDRU BULLOCK / Vi ste izabrali Leonarda DiCaprija i 'Vuk s Wall Streeta'

Image

Naši čitatelji odabrali su svoje favorite za 86. dodjelu američkih filmskih nagrada. Sada nam ostaje samo vidjeti hoće li vaš izbor biti sličan članovima američke Akademije filmskih umjetnosti i znanosti.

28.2.2014.
8:35
VOYO logo

U kategoriji za najbolji film više od 40 posto vaših glasova dobio je "Vuk s Wall Streeta", a filmski uradak Steve McQueena "12 Years a Slave" dobio je 26 posto.

Na trećem mjestu po vašem izboru je 'Gravitacija', a sasvim neočekivano tek nekih šest posto glasova dobio je jedan od favorita dodjela Oscara "Američki varalice", koji inače ima deset nominacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kategoriji najbolje glavne ženske uloge najviše vaših glasova osvojila je oskarovka Sandra Bullock (35 posto), ispred još dvije oskarovke Cate Blanchett (23 posto) i Meryl Streep (17 posto) te Amy Adams (17 posto).

Kod izbora najbolje glavne muške uloge dileme uopće nije bilo - Leonardo DiCaprio je osvojio gotovo 70 posto vaših glasova, što je daleko ispred ostatka konkurencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Matthew McConaughey, po mnogima glavni favorit za Oscara u ovoj kategoriji, dobio je tek 18 posto vaših glasova, a na trećem mjestu je Chiwetel Ejiofor (9 posto).

Kakvo će doista stanje biti, saznat ćemo u noći s nedjelje na ponedjeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I ne zaboravite, 86. dodjelu Oscara ove godine prvi put ćete gledati u direktnom prijenosu na RTL Televiziji uz Antoniju Mandić! Cjelonoćni program uživo, zanimljivi gosti i najprestižnija dodjela filmskih nagrada na svijetu, 2.ožujka, stižu i u vaš dom!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo