POTPUNO NOVA VERZIJA / Viber donosi svoje izuzetne značajke u Windowse 10

Image

Uz novu aplikaciju za Windowse 10 korisnici sada mogu u potpunosti uživati u Viberovim mogućnostima

1.6.2016.
15:12
VOYO logo

Viber, jedna od vodećih svjetskih aplikacija za razmjenu poruka s više od 754 milijuna jedinstvenih korisnika diljem svijeta, danas pokreće svoju potpuno novu verziju za Windowse 10. Ova važna novost na tržištu dolazi kao rezultat bliske suradnje između Microsofta i Vibera u proteklom razdoblju, uz Viber kao jednu od prvih aplikacija od koje je zatraženo da razvije svoju novu verziju za posljednje izdanje Windowsa.

Izazov koji je Viber prihvatio u procesu – kao prva aplikacija za razmjenu poruka koja razvija svoju odgovarajuću verziju ažuriranu za mobitele, tablete i osobna računala za Windowse – nadahnut je činjenicom da su korisnici Windowsa neki od najvjernijih i najoduševljenijih korisnika Vibera širom svijeta. Dobivena nova verzija Vibera za Windowse 10 istinsko je postignuće zajedničkih nastojanja timova za dizajn i programiranje u Redmondu i Tel Avivu, koji su poduzeli niz razvojnih zadataka počevši praktički od nule, kako bi pretvorili ovaj projekt u stvarnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neke od najuzbudljivijih značajki koje su dostupne na Viberu za Windowse 10, a prije nisu bile dostupne na verzijama Windows 8 i Windows Phone 8, uključuju Javne razgovore, End-To-End enkripciju i integraciju aplikacije Osobe. Rezultat je aplikacija koja obuhvaća sva načela Vibera, iznimno je responzivna i spremna za korištenje na bilo kojem uređaju s Windowsima 10.

Danas Viber ponosno predstavlja svoju novu verziju za platformu Windows 10, spremnu da u njoj uživaju milijuni korisnika diljem svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako biste se upoznali s novom aplikacijom Viber za Windowse 10 i čitali o jedinstvenim uvidima u projekt sa stajališta Viberovog tima menadžera i programera, molimo pogledajte objavu na Viberovom blogu: https://www.viber.com/en/blog/2016-05-29/launching-our-windows-universal-app

Za pristup novoj aplikaciji Viber za Windowse 10, molimo idite na sljedeći link za Windows App Store: https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/viber/9wzdncrfj46z

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za gledanje videa posebno posvećenog pokretanju nove aplikacije Viber za Windowse 10, molimo idite na: https://www.youtube.com/watch?v=kY72T41OEE4

Za pristup mapi sa snimkama zaslona i dodatnim slikovnim informacijama o pokretanju nove aplikacije Viber za Windowse 10, molimo idite na:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://drive.google.com/a/viber.com/file/d/0B1o9pkoavxYgNkJ0Vl8zRHliY0E/view?pref=2&pli=1

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo