dizajn sticker-paketa / Viber predstavio pet pobjednika natječaja 'My City, My Vibe'

Image
Foto: Press

Najbolja rješenja za Berlin, Innsbruck, Istanbul, London i San Francisco dobivaju svoje sticker-pakete na Viberu

17.12.2015.
13:56
Press
VOYO logo

LONDONViber, jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmjenu poruka s više od 664 milijuna jedinstvenih korisnika diljem svijeta, danas je predstavio najbolje radove “iz pera” pet umjetnika koji su sudjelovali u kreativnom natječaju za dizajn sticker-paketa iz serije ‘Sticky Fingers: My City, My Vibe’. Nino Navarra (SAD), Adru Gavrish (Rusija), Pi Le Monde Lemon (Velika Britanija), Steve Gerald (Indonezija) i Kimiya Justus (Njemačka) nagrađeni su za svoj originalni prikaz pozitivnih vibracija izabranih omiljenih gradova – San Francisca, Istanbula, Innsbrucka, Londona i Berlina.

Tisuće prijava iz skoro stotinu zemalja predstavile su “vibre” omiljenih gradova u obliku dizajniranih sticker-paketa sudionika natječaja. Pobjedničke radove možete pogledati na sljedećim linkovima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

San FranciscoIstanbulInnsbruckLondonBerlin

Osim osvajanja nagrade u iznosu od 1,000 $, pet pobjednika dobit će priliku za rad u službenom Viberovom studiju za dizajn kako bi oživjeli svoja rješenja i pretočili ih u sticker-pakete za Viber. Oni će se naći u globalnoj ponudi putem Vibera i koristit će ih milijuni korisnika diljem svijeta. Nagrađeni umjetnici dobivat će i dio zarade od svakog prodanog stickera, a stickeri će se promovirati na svim Viberovim aktivnim društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim pet pobjednika, još 15 finalista primit će nagradu u iznosu od 1,000 $ za pokazanu kreativnost. Među njihovim radovima predstavljene su metropole Las Vegas, Toronto, Hong Kong i Amsterdam.

Finaliste i pobjednike izabralo je povjerenstvo čiji su članovi kreativni direktor Vibera Erez Shocher, Alon Boroda (kreativni direktor odjela za stickere u Viberu), Stanislav Makarenko (alias ‘Drawkman’, nagrađeni umjetnik prvog natječaja Sticky Fingers), internetska zvijezda Julieanna “YesJulz” Goddard i umjetnik grafita Alec Monopoly.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovaj natječaj slavi raznolikost izvornih pozitivnih vibracija vodećih svjetskih gradova prikazanih u obliku stickera i vrlo smo zadovoljni tisućama prijavljenih kreativnih rješenja”, izjavio je Shocher.

“Zaista nam se svidjela kreativna interpretacija gradova u radovima prijavljenih umjetnika. Bilo je teško suziti izbor na 20 finalista, a posebno na pet odabranih umjetnika”, naglasio je Boroda i dodao – Jedva čekam početak suradnje s nagrađenim umjetnicima kako bismo pretočili njihove fantastične radove u cjelovite sticker-pakete za Viber.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bili smo oduševljeni kvalitetom svih prijavljenih radova kojima su umjetnici diljem svijeta proslavili svoje omiljene gradove na drugom Viberovom natječaju”, izjavila je Emma Trant, glavna direktorica poslovanja pri Talenthouseu. “Radujemo se što ćemo pratiti pet odabranih umjetnika tijekom njihova rada unutar Viberovog tima na kreiranju njihovih komercijalnih sticker-paketa.”

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo