PROPAO PLAN / VIDEO Pijan ušao u kružni tok pa zvao brata da prevari policiju: Ali, kamere su ga 'zeznule'

U nesreći je i sam vozač zadobio ozljede, a nastala je i znatna šteta

12.1.2020.
20:36
VOYO logo
Image

Pijan 'ušao' u kružni tok pa zvao brata da prevari policiju: Ali, kamere su ga 'zeznule'

Image

Pijan 'ušao' u kružni tok pa zvao brata da prevari policiju: Ali, kamere su ga 'zeznule'

Vozač koji je upravljao osobnim automobilom Volkswagen Passat, dubrovačkih registracijskih oznaka, nekontroliranom brzinom uletio je u konstrukciju kružnog toka u Gružu, piše Dubrovački dnevnik.

U nesreći je i sam vozač zadobio ozljede, a nastala je i znatna  šteta i na automobilu i na kružnom toku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je izašla na teren te ustanovila kako vozač, koji je upravljao automobilom u vlasništvu jedne dubrovačke tvrtke, nije konzumirao alkohol te bi se sve svelo na minimalnu kaznu za prouzročenu prometnu nesreću da kamere koje nadziru promet nisu zabilježile potpuno drukčiji scenarij.

Naime, automobilom uopće nije upravljala osoba koja je prijavila prometnu nesreću i koja se predstavila kao vozač automobila. Osoba koja je stvarno 'razorila' kružni tok je bio zapravo brat muškarca koji se predstavio kao vozač. Brat mu je poslužio tek kao dobar alibi jer nije bio pod utjecajem alkohola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alkotestiranjem je utvrđeno kako je osoba koja se zabila Passatom u kružni tok bila pod utjecajem alkohola napuhavši 1,26 promila alkohola u krvi.

Vozač je zadobio lakše ozljede te je zadržan u policiji do otrježnjenja, a prijeti mu i visoka novčana kazna te gubitak vozačke dozvole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ponoć i jednu minutu zaprimljena je dojava o prometnoj nezgodi u Gružu. Vozilom dubrovačkih registracijskih oznaka upravljao je muškarac (26) iz smjera Kantafiga prema kružnom toku na kojem je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom te udario u kružni tok. Vozilo se popelo na kružni tok, udarilo u prometni znak i vodovodni šaht. Vozač je napustio mjesto nezgode, ali su ga policijski službenici ubrzo našli, alkotestirali i smjestili u za to predviđenu prostoriju do otrježnjenja", izjavili su za Dubrovački dnevnik iz OKC-a o prometnoj nezgodi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo