NAPETOST U ZRAKU / Vrhunac drame: Koje će djevojke biti te sretnice?

Image
Foto: RTL

Konačno je došlo vrijeme da svaki od farmera izabere jednu djevojku koja će mu se pridružiti na romantičnom putovanju. Neki su upitali susjeda za savjet, drugi majku, a nekima je pomogla Marijana. Što su odlučili, pogledajte u novoj epizodi 'Ljubav je na selu' u ovu nedjelju od 22 sata.

23.3.2012.
10:05
RTL
VOYO logo

A u desetoj epizodi 'Ljubav je na selu' ove nedjelje u 22:00 sata cijela se priča svodi na jedno – konačno je došlo vrijeme da svaki od naših farmera izabere po jednu djevojku koja će mu se pridružiti na romantičnom putovanju.

Naravno, na tom će se putovanju parovi imati prilike još bolje upoznati te možda i započeti nešto romantičnije. Napetost koja se osjećala u zraku najteže su, logično, podnijeli oni koji su odluke morali donijeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako su se djevojke na Stjepanovoj farmi toliko posvađale da je Iva spavala u sjeniku, a Nikolina u kući. Kako ne bi razmišljale o oproštaju, Mate je svoje djevojke zaposlio u polju lavande.

Tomislav, kao pravi sin, ponovno traži majku za savjet oko odabira djevojke. Najpoznatiji „brko“ ove sezone provezao je djevojke kočijom kroz prekrasan krajolik Like.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jutro na farmi najmlađeg kandidata započinje trač partijom. Djevojkama se jako svidjelo kod Ivana te ne žele napustiti selo i otići kući. Kako bi se svi rasteretili napetosti, Ivan je djevojke odveo na farmu konja.

Neki momci su upitali susjeda za savjet, drugi majku, a nekima se pridružila Marijana kako bi pomogla u odabiru djevojke. Sada se čeka još samo ljubav – pa neka požuri! Ljubavne odluke pogledajte u nedjelju u 22:00 sati na RTL Televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo