posebni standardi / Vrtna patrola ovaj put ima posebno važan zadatak!

Novi život Vrtna patrola udahnula je u vrt Slađana Livnjaka. Slađan je invalid koji se kreće u invalidskim kolicima i njegov vrt mora biti izrađen prema posebnim standardima, kako bi se mogao o njemu brinuti.

17.4.2015.
19:00
VOYO logo

Naši stručnjaci za uređenje Darija Sondić i Davor Barić ovaj su tjedan imali posebno važan zadatak. Uređivali su vrt Slađana Livnjaka koji je u invalidskim kolicima. Slađan jako voli provoditi vrijeme u vrtu, ali ga nije mogao potpuno sam urediti, zato su naši stručnjaci došli u pomoć!

Prednji dio vrta uredili su za druženje s prijateljima, kako bi mogli uživati u pogledu. Što se tiče biljaka, bilo je tu svega. Od plastičnih do onih pravih u ne baš zavidnom stanju. Zato su naši stručnjaci odlučili spasiti što se spasiti da, a ostatak nadomjestiti novim svježim cvijećem i biljkama. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od novih stvari nabavili smo i tendu, koja ima dvostruku svrhu. Primarna je, naravno, da štiti od sunca, ali tenda štiti i od znatiželjnih pogleda. 

A kako bi i u ovoj epizodi nešto novo naučili pobrinuo se Davor. Jeste li znali da kokos ne služi samo za jelo, već i u organskoj zemlji za sadnju! Zato svi požurite u trgovine po kokosova vlakna kako bi vam biljke bile što ljepše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što je najvažnije - Slađanu se jako svidio novo uređen vrt. Osim što ima potpuno nov i moderan izgled, on je i funkcionalan, što nam je bilo jako važno.

Sljedeći tjedan donosimo vam nova uređenja vrtova, a do tada zavirite u našu galeriju i detaljnije proučite što se sve preuredilo.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo