novi savjeti / Vrtna patrola patrolira na zagrebaškoj Trešnjevci u dvorišto nove obitelljske kuće

Kao i svaki tjedan Davor i Darija, naši stručnjaci za uređenje, imali su dosta posla oko preuređenja vrta. Kako stari zapušten vrt pretvoriti u zelenu oazu mira doznajte s nama!

24.4.2015.
18:32
VOYO logo

Naša Vrtna patrola u pomoć je priskočila Danijeli i Branku sa zagrebačke Trešnjevke. Njihov vrt izgledao je očajno, no dobrom idejom i minimalnim ulaganjima Pevecovo društvo udahnulo mu je novi život. 

Ovaj se bračni par tek nedavno doselio u ovu kuću, a vrtu se najviše veselio šestogodišnji sin. On je svoje dvorište zamišljao kao super mjesto za igru, no do dolaska naše vrtne patrole to je bilo gotovo neizvedivo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato je vrtna patrola uzeti stvar u svoje marljive ruke i prurediti vrt. Oblik vrta ostavili su isti kao i neke biljke, no drugih su se zbilja morali riješiti. Uz to, od velikih zahvata morali su promijeniti i ogradu koja je bila dotrajala i na nekim djelovima ispucala.

Kao što smo već spomenuli u vrt su stigle nove biljke i cvijeće, a najzanimljiviji su ružičasti ljiljani. Oni simboliziraju bogatsvo i blagostanje, zako da si svakako nabavite koji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se još poučno može naučiti od naših vrtlara pogledajte u videu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo