prom expo / Westgateov prvi veliki sajam samo za maturante

Image
Foto: RTL

Prom Expo novi je sajam koji će na jednom mjestu predstaviti sve za maturu, maturalac i maturalnu večer. Od 10. do 12. travnja aktualne i buduće maturante očekuje bogata ponuda

3.4.2015.
11:23
RTL
VOYO logo

Prom Expo novi je sajam koji će na jednom mjestu predstaviti sve za maturu, maturalac i maturalnu večer. Od 10. do 12. travnja aktualne i buduće maturante očekuje bogata ponuda - od svečane odjeće i obuće, makeupa do ponude lokacija za maturalno putovanje. Posebno iznenađenje sajma je izbor za kraljicu maturanata u kojem će naj maturantica osvojiti godišnju stipendiju i ostale atraktivne nagrade.

MATURIRAJ SA STILOM

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi i jedini sajam namijenjen maturantima okupit će najbolje od najboljih iz ove industrije. Vrhunska ponuda večernjih haljina, odijela, cipela, makeupa, nakita, frizera i fotografa maturantima će omogućiti da pronađu sve potrebno za maturalnu večer iz snova. Ponudom bendova, dvorana i specijalnih efekata ovaj specijalizirani sajam učinit će organizaciju svečanog događaja lakšom i zabavnijom nego ikada. Uz navedeno, predstavit će se i brojne turističke agencije, visoka učilišta i fakulteti.

PROM QUEEN 2014/2015

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno događanje u sklopu sajma je izbor za Prom Queen s fenomenalnim nagradama za pobjednicu: godišnja stipendija u Visokoj školi za tržišne komunikacije Agora u vrijednosti od 34.000 kn, večernja haljina, cipele, frizura i šminka. U žiriju će sudjelovati i aktualna Miss Hrvatske Antonija Gogić koja će, zajedno s ostalim članovima žirija, natjecateljice, maturantice iz cijele Hrvatske, ocjenjivati po ljepoti, društvenoj angažiranosti i znanju.

“Prom Expo je novi sajam koji već sada ima dobar prijem kod izlagača i maturanata. Očekujemo velik broj maturanata kojima ćemo na jednome mjestu ponuditi sve što im treba za maturu, maturalnu večer ili maturalno putovanje.“, izjavio je Stjepan Iveljić, direktor Westgatea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posjetite Westgate od 10. do 12. travnja i uz Late Night Shopping uživajte u velikom izboru modnih brendova s posebnim popustima za maturante. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo