Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Ključ je u jednostavnosti

Worldline je lansirao prvu SoftPOS aplikaciju na hrvatsko tržište: Idealna za dostavljače, taksiste, ugostitelje, freelancere...

Vodeća europska tvrtka u kartičnom plaćanju omogućuje pretvaranje vašeg pametnog telefona u POS uređaj

Image
RTL.HR/ 11.1.2022. u 12:55
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

SoftPOS aplikacija, tvrtke Worldline, prva u Hrvatskoj omogućuje pretvaranje vašeg pametnog telefona u POS uređaj. Aplikacija SoftPos može se instalirati na pametne telefone i zato je idealna za dostavljače, taksiste, ugostitelje, mikro poduzetnike, freelancere, kozmetičke salone i mnoge druge uslužne djelatnosti. Osim za male poduzetnike funkcionira i za velike trgovce koji provode plaćanja putem Android sustava (kao što su željeznice u Poljskoj ili poštanske usluge u Španjolskoj).

Ključ je u jednostavnosti - zašto odabrati SoftPOS aplikaciju?

S cjelokupnom digitalizacijom društva, otvaranjem raznih obrta u pandemiji te porastom malog poduzetništva i freelancerskih zanimanja, kartično poslovanje postalo je standard. SoftPOS aplikacija, tvrtke Worldline, prva u Hrvatskoj olakšava to svim poduzetnicima upravo zbog svojih brojnih pred-nosti.

Minimalni zahtjevi: Potreban vam je samo Android 8.0 (ili više), pristup internetu i NFC čitač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Sigurnost: Sigurnost prihvaćanja kartica i transakcija potvrđena je i certificirana od Master-carda i Visa-e. Ti certifikati garantiraju visoku sigurnost pri svakoj transakciji. Svim korisnicima dostupna je i relevantna korisnička podrška.

Široka primjena: SoftPOS je savršeno rješenje za mala poduzeća (upravo zbog svoje jednostavnosti instalacije na mobitel i tablet) kao i za velika poduzeća koji provode plaćanja preko sustava Android (kao što su primjerice željeznica u Poljskoj ili poštanska služba u Španjol-skoj).

Upravo se čita

Image
imaju ih Mađari i Talijani

Sjećate se narodnih obveznica? Ministar Primorac želi ih uvesti opet! 'Građani bi i tako financirali državu'

PIN-on-glass tehnologija: SoftPOS prihvaća sve vrste beskontaktnog plaćanja pa čak i ona koja uključuju autorizaciju PIN-om.

Danas više od 100 milijuna kreditnih kartica diljem svijeta ima beskontaktnu funkciju, a trend i dalje raste. Worldline razvija tehnologiju i nudi beskontaktne čitače za sve svoje terminale za plaćanje uz velik izbor sigurnih, pouzdanih i djelotvornih terminala koji bezgotovinska plaćanja čine jednostavnima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

“Kao partner za plaćanje kojeg biraju trgovci svih veličina i industrija, Worldline neprestano nastoji podržati poslovne potrebe naših klijenata. Bez obzira radi li se o mikrotrgovcima ili velikim prodavačima kako bi izbjegli gužve i redove kupaca pri plaćanju: SoftPOS našim klijentima omogućuje brzo i jednostavno poslovanje koje je pritom jednostavno za korištenje",rekao je Marko Henrik Marinšek, Worldline Country Manager for Croatia.

O WORLDLINEU

Worldline [Euronext: WLN] je europski lider te četvrta tvrtka u svijetu u industriji plaćanja i transakcijskih usluga. Sa svojim globalnim dosegom i predanošću inovacijama, Worldline je tehnološki partner i izbor za trgovce, banke i druge kupce, kao i operatere javnog prijevoza, vladine agencije i industrijske tvrtke u svim sektorima. Pokreće ga preko 20.000 zaposlenika u više od 50 zemalja.

Worldline svojim klijentima pruža održiva, pouzdana i sigurna rješenja u cijelom lancu vrijednosti plaćanja, potičući njihov poslovni rast gdje god se nalazili. Usluge koje nudi Worldline u područjima trgovačkih usluga; Terminali, rješenja i usluge; Financijske usluge i mobilne usluge te e-transakcijske usluge koje uključuju domaće i prekogranične komercijalne akvizicije, u trgovini i online. Nudi visoko sigurnu obradu platnih transakcija, širok portfelj terminala za plaćanje kao i e-ticketing i digitalne usluge u raznim industrijama. U 2020. Worldline je ostvario prihod od 4,8 milijardi eura. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
RTL.HR/ 11.1.2022. u 12:55
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

Edo u suzama u finalu 'Života na vagi'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba