Prijavite se! / Za mjesec dana bez cigareta nude nagradu od 3000 kuna! 'Pušenje odbaci, lovu nabaci'

Image
Foto: Pixabay

Uvjet je da imate i 'staž' od barem godinu dana

8.2.2020.
13:43
Pixabay
VOYO logo

Zavod za javno zdravstvo Požeško–slavonske županije, s ciljem promoviranja zdravih životnih odabira i potpore prestanku pušenja, objavio je javni natječaj "Pušenje odbaci, lovu nabaci".

Natječaj je namijenjen svim punoljetnim pušačima (ženama i muškarcima), s prebivalištem na području Požeško-slavonske županije, koji su spremni pokušati prestati pušiti i održati apstinenciju od nikotina, u trajanju od trideset dana, počevši s 6. ožujkom, a zaključno s 4. travnjem 2020. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Natječaj će biti otvoren od 18. veljače 2019. do uključivo 5. ožujka 2019. godine. Sve prijave nakon 5. ožujka neće biti prihvaćene. Uvjet za sudjelovanje u natječaju je da je kandidat svakodnevni pušač duhana i/ili konzument duhanskih proizvoda, sa "stažom" od barem godinu dana.

Pobjednik će dobiti poklon bon od 3000 kuna

Kandidat osobno popunjava prijavu za sudjelovanje u natječaju te obvezno predlaže jednu osobu – člana obitelji, kao svjedoka prestanka pušenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjednici natječaja odlučit će se izvlačenjem između svih prijavljenih kandidata koji će udovoljiti uvjetima te apstinirati od duhana i nikotina u trajanju od mjesec dana.

Javno izvlačenje i dodjela nagrada planirana je 4. travnja 2020.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjednik natječaja bit će nagrađen poklon bonom u iznosu od 3000 kuna. Bit će podijeljeno još devet nagrada drugog reda u obliku poklon bona u iznosu od 750 kuna svakom.

Prijave se vrše isključivo osobno u Službi za javno zdravstvo Zavoda za javno zdravstvo Požeško–slavonske županije, Županijska 9 u Požegi, ponedjeljkom od 11 do 13 sati te srijedom i petkom od 8 do 10 sati i četvrtkom od 15.30 do 19.30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo