ljubomora opet izjeda Hurem / Zanosna Firuze strastveno će plesati za Sulejmana!

Image
Foto: RTL

Na Hatidžin prijedlog, gospa Afife naredi novopridošloj robinji Firuzi da se pripremi za zabavu koja će se održati povodom odlaska sultana Sulejmana u novi pohod.

31.1.2013.
15:32
RTL
VOYO logo

Iako je pristala na Hureminu pomoć, kalfa Nigar neće uspjeti pobjeći iz pritvora jer su joj počeli trudovi. Dok će njezinom teškom porodu prisustvovati Hatidže, a fatalna robinja Firuze bit će pozvana na zabavu organiziranoj sultanu u čast! Je li Sulejman svoju očaranost njezinim strastvenim plesom pokazao tako što je pred nju bacio svileni ljubičasti rupčić, doznajte večeras u novoj epizodi "SulejmanaVeličanstvenog"!

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Na Hatidžin prijedlog, gospa Afife naredi novoj robinji Firuze da se pripremi za zabavu povodom odlaska sultana Sulejmana u novi pohod. Zumbul-aga obavijesti Hurem o proslavi u Glavnim odajama, na što će ona zatražiti od gospe Afife da sve otkaže jer nije dobila ni njezino ni sultanovo odobrenje! Međutim, gospa Afife poduzet će sve što je potrebno da se zabava održi i čak će pitati vladara za dozvolu…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Dok Ibrahim-paša na bojištu traži osobu koja je naredila njegovo smaknuće, Sulejman nagradi Rustem-agu jer je spasio život princezi Mihrimah. Princ Mustafa nezadovoljan je imenovanjem sultanovog namjesnika jer žarko želi ići s njim u novi pohod. Zumbul-aga pokušava saznati imena djevojaka koje će biti na zabavi, ne znajući da je Hatidže već izabrala Firuze za glavnu plesačicu…

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Hoće li ljubomora ponovo izjedati Hurem? Odgovor na ova i mnoga druga pitanja doznajte u novoj epizodi hit serije "SulejmanVeličanstveni"- večeras, u četvrtak, 31. siječnja u 21sat na RTLTeleviziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve o seriji "Sulejman Veličanstveni" možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo