OCTOBER LIGHT / Zaplešite uz zvuk rocka na RTL2

Image
Foto: RTL

Nakon velikog hita grupe Mega Bit s pjesmom 'Dođi mami maleni', RTL2 ima novu glazbenu podlogu grupe October light, pod nazivom 'Croatia' koja odlično odgovara specijaliziranom kanalu i onome što predstavlja – samo zabavu!

31.1.2012.
10:45
RTL
VOYO logo

Pjesma 'Croatia', plesni je hit koji gledatelji od danas mogu čuti kao glazbenu podlogu specijaliziranog kanala RTL-a Hrvatska - RTL2.

Bend osnivaju Petar, Marko, Filip, Stjepan i Benjamin Horvat 2005. godine, a do danas su nanizali impresivnu brojku od 150 koncerata, odsviranih uglavnom izvan granica Hrvatske – najviše u Njemačkoj, Švicarskoj, Nizozemskoj, Austriji, Francuskoj, Švedskoj, Danskoj i Belgiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na novom albumu Free!, gdje je ova pjesma najavni singl, bend iz Pušćina radio je više od tri godine, a ovako dug period doprinio je potpunom kreativnom izražaju, ali omogućio i veliku raznolikost.

October light većinu svojih koncerata svira u inozemstvu, a surađuju s jednim od velikana američke ska scene, Mattom Morginskyjem (O.C. Supertones), s kojim su 2010. snimili i zajednički album Everything Will Be Made Right.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grupa October light snimila je i spot za svoju pjesmu koji ćete uskoro moći i vidjeti na RTL-u2! Zaplešite uz October light i pjesmu "Croatia" u pauzama, između vaših omiljenih serija, dokumentarnih emisija i poznatih filmskih naslova, samo na RTL-u 2!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo