NOVO LICE U SERIJI / Zgodna Leona će uzburkati strasti u 'Tajnama'!

Image
Foto: RTL

Novo lice u dramskoj seriji 'Tajne', RTL Televizije, utjelovit će poznata glumica, Leona Paraminski, koja će u seriji glumiti detektivku Anu.

15.1.2014.
14:26
RTL
VOYO logo

Da u Vilin Dolu, osnovnom mjestu radnje dramske serije 'Tajne' nikad nije dosadno, dokazuje mnoštvo interesantnih likova, a situaciju će još dodatno 'zahuktati' i  Ana!

Ana (Leona Paraminski) je završila policijsku akademiju u klasi s Nikolom, a u Vilin Dol dolazi istražiti odnos Nikole i Ivana. No Ana i Nikola nisu samo kolege s akademije, povezuje ih i romanca koju su imali, a to će dodatno zakomplicirati stvari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li Ana ponovno zavesti Nikolu, kako će na nju gledati Marina, hoće li baš Ana otkriti tko je ubio Juliju, gledatelji će moći vidjeti početkom ožujka, kada se lik Ane počinje pojavljivati u 'Tajnama'.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Leona Paraminski počela je glumiti već u osnovnoj školi u Vrbovcu, a prva uloga bila joj je Pepeljuga u osnovnoškolskoj predstavi. Akademiju dramske umjetnosti upisala je 1997. godine i završila 2001. Leona je odigrala mnogobrojne kazališne uloge, a dobitnica je i ‘Zlatne Arene 2002.’, za glavnu žensku ulogu u filmu Davora Žmegača "Prezimiti u Riju". Glumila je u mnogim televizijskim serijama poput ‘Budva na pjeni od mora’, ‘Loza’, ‘Dobre namjere’ te mnogim drugim serijama, kao i u filmovima, poput ‘Nije sve u lovi’, ‘Pod vedrim nebom’, ‘Suša’, te mnogim drugim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

„Moram priznati da mi je izazov uloga Ane koju tumačim. Jako mi se sviđa jer je opasna, ali dobar čovjek, odana,  lojalna i  inteligentna“, izjavila je Leona. S Filipom Juričićem, s kojim ima najviše scena, jako se dobro snašla, Ksenija Pajić joj je dugogodišnja kolegica, a  Jelenu Jovanovu je prvi put upoznala i oduševljena je njome kao i ostatkom ekipe na setu. Iako je tempo na snimanju naporan, uživa radeći.

Kako se Leona  snašla u ulozi detektivke, gledatelji će saznati uskoro, u seriji ‘Tajne’ na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo