aplikacije / Znate li kako vratiti izbrisane poruke na Facebooku

Image

Mobilne aplikacije za slanje poruka kao što je Viber zbog mnoštva mogućnosti koje nude zamijenile su SMS pozive, a sve češće zamijenjuju i telefonske pozive.

4.10.2017.
12:34
VOYO logo

No, uz uobičajene probleme vezane uz privatnost jedan od problema aplikacija je zauzimanje velikog prostora memorije mobitela. Korisnici to riješavaju redovitim brisanjem djeljenih fotografija putem takvih aplikacija, te brisanjem poslanih poruka.

No, što kada nam iz nekog razloga obrisane poruke zatrebaju? Kako vratiti izbrisane poruke na Viberu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok je na nekim aplikacijama postupak vraćanja poruka jednostavan, kako bi vratili izbrisane poruke na Viberu, ipak ćete se morati malo pomučiti. Naime, zbog ograničenja koja Viber ima, redovnim putem, izbrisane poruke na Viberu ne mogu se vratiti. No, ipak postoji način kako vratiti izbrisane poruke na Viberu.

Način kako vratiti izbrisane poruke na Viberu je da poruke slane putem Vibera pošaljete na mail. U aplikaciji Viber odaberite Settings i opciju Calls and messages. Kad ste ušli u Calls and messages odaberite Email message history.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga Viber će vam obavijestiti o kreiraju "backup" datoteke čije kreiranje može trajati od nekoliko sekundi do nekoliko minuta, ovisno o veličini datoteke.

Kako bi vratili izbrisane poruke na Viberu odaberite medij preko kojeg želite poslati vaše razgovore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo