ZADRIJEMAO U SPLITSKOJ LUCI / Austrijanac se parkirao u more

Image

Malo je pridrijemao, ali je zaboravio povući ručnu kočnicu. Passat je polako otklizio i upao u more. Austrijanac se trgnuo iz polusna te se uspio izvući na suho.

31.7.2010.
13:28
VOYO logo

SPLIT - Austrijanac Andreas Rischanek (44), koji svakog ljeta dolazi na odmor u svoju kuću na Hvaru, subotnju će noć zauvijek pamtiti po nesreći u kojoj je mogao izgubiti glavu.

U Splitu je htio uhvatiti posljednji trajekt za Hvar, koji je isplovljavao u 1,30 sati, ali kako više nije bilo mjesta, bio je prisiljen prenoćiti i čekati prvu jutarnju plovidbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Parkirao je svoj VW Passat na gatu svetog Petra, na kosinu koju trajekti obično koriste za spuštanje rampi. No, nije povukao ručnu kočnicu, a usto je i zadrijemao pa je auto polako otklizio i zajedno s Andreasom upao u more.

Austrijanac se trgnuo iz drijemeža te se nekako uspio iskobeljati iz vozila i popeti se na obalu, nakon čega je zbog pothlađenosti završio u splitskom KBC-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu ujutro do gata svetog Petra došla je ekipa tvrtke "Dubina", koja je uz pomoć ronilaca i velike dizalice izvukla vozilo s morskog dna. Rischanek je na kraju otplovio na Hvar, ali tek nakon što je platio tisuću kuna zbog prekršaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo