BIJESAN NA LIJEČNIKE / Autom se zaletio u Dom zdravlja

Image
Image

Muškarac se prije incidenta potukao s vozačem hitne ispred majčine kuće zato jer su majku ostavili na kućnom liječenju.

29.6.2010.
14:23
VOYO logo

BIOGRAD - Biograđanin u dobi od 37 godina namjerno se u utorak oko 14 sati osobnim automobilom zabio u prostoriju za hitan prijem Doma zdravlja u Biogradu, pri čemu nitko nije ozlijeđen, doznaje se u zadarskoj policiji.

Muškarac se svojim neregistriranim "fordom" zaletio kroz staklena vrata i zabio se u prostoriju za hitan prijem pacijenata u Domu zdravlja u Uskočkoj ulici. U prostoriji u tom trenutku nije bilo nikoga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vozač se potom odvezao prema svojoj kući u ulici Put Solina, no na putu mu se "ford" zapalio i u potpunosti izgorio. Policija ga je ubrzo uhitila i privela na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je 37-godišnjak prije pomahnitalog čina ispred kuće svoje majke fizički nasrnuo na vozača vozila Hitne medicinske pomoći te mu zaprijetio.

Policija nije izvijestila zbog čega se osumnjičeni sukobio s vozačem "hitne" i zabio u Dom zdravlja, niti je otkrila njegov identitet. Neslužbeno se doznaje da se razbjesnio zato jer su liječnici iz Hitne njegovoj majci samo pomogli kod kuće i nisu je htjeli hospitalizirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo