zauzimanje pozicije / Bandić idući tjedan dogovara oprost dugova Zagrepčanima

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić kazao je kako će se ovih dana sastati s predsjednikom Uprave Zagrebačkog holdinga Dejanom Fičkom, gdje će dogovoriti poziciju Zagreba u oprostu dugova građanima

2.5.2015.
17:19
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić najavio je u subotu da građani za tjedan dana mogu očekivati informaciju vezanu za oprost dugova.

O oprostu dugova građanima ovih dana održat ću sastanak s predsjednikom Uprave Zagrebačkog holdinga Dejanom Fičkom i nakon tog sastanka ću izvijestiti što smo napravili, najavio je Bandić novinarima nakon obilaska Memorijalnog centra raketiranja Zagreba 1991/1995.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje može li već sada nešto konkretnije reći, Bandić je rekao da može reći, ali da neće biti nepristojan prema ljudima iz Uprave Holdinga, koji će ga informirati što su učinili.

"Zauzet ćemo poziciju. Ja znam što treba napraviti, ali kada dobijem pune, relevantne informacije, onda ću reći što ćemo dalje", poručio je Bandić te najavio da bi građani za tjedan dana mogli dobiti informaciju o oprostu dugova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fičko je rekao da u Holdingu rade projekcije vezane za oprost dugova te čekaju koordinaciju s Gradom, odnosno sa službama. Istaknuo je kako misli da će vrlo brzo imati zajednički stav Holdinga i Grada Zagreba. Na pitanje kada bi građani to mogli očekivati, odgovorio je: "Vrlo brzo, dani su u pitanju".

Fičko je kazao i kako u Holdingu dorađuju Plan poslovanja, koji bi do 1. lipnja trebao biti gotov, a za sada je napravljen samo Plan nabave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan što je s menadžerskim ugovorima, koje je dobio on i troje od četvero članova nove Uprave Holdinga, Fičko je rekao kako sada čekaju da im se predlože drugi ugovori, ako će za to biti potrebe. Upitan znači li to da više neće imati menadžerske ugovore, odgovorio je: "To ćemo vidjeti".

Fičko i troje od četvero novih članova Uprave (Marija Cvrlje, Denis Nikola Kulišić i Krešimir Kvaternik) potpisali su krajem ožujka nove menadžerske ugovore na razdoblje od četiri godine. Menadžerski ugovor jedino nije potpisala nova članica Uprave za pravne poslove Daniela Franić, kojoj je na snazi ostao stari Ugovor o radu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinari su ga pitali i sastaje li se redovito s Bandićem, na tjednoj bazi, a on je na to odgovorio: "Čak i više od toga, recimo na dnevnoj".

Upitan je li točno, što pišu mediji, da su od 0-24 sata dostupni Bandiću na mobitelima, Fičko je rekao da moraju biti, jer se to od njih i očekuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo