OSTAO BEZ CIPELICE / Bandić kao Pepeljuga

Image
Foto: PIXSELL

Utakmica američkog nogometa između Zagreb Raidersa i Bayern All Star. Gradonačelnik Milan Bandić izveo je početni udarac i ostao bos.

31.10.2011.
9:28
PIXSELL
VOYO logo

Milan Bandić bio je glavna zvijezda utakmice američkog nogometa između Zagreb Raidersa i Bayern All Starsa. On je početnim udarcem otvorio tekmu, ali je, očito neiskusan u ovom sportu, ostao bez cipele.

Bosonogi Bandić tim je potezom nasmijao sve prisutne koji su se došli oprostiti od Damira Župana, hrvatske legende američkog nogometa koji i dalje ostaje glavni trener Zagreb Raidersa.

Župan je nakon 18 godina aktivne igračke karijere kopačke objesio o klin. Raidersi su se sastali s neslužbenom reprezentacijom Bavarske, Bayern All Starsima.

Osramoćeni Bandić bio je zadovoljan pobjedom 11-8 protiv Nijemaca, domaći dečki darovali su mu i dres s njegovim imenom. Ipak, gradonačelnik će unatoč oduševljenju američkim nogometom ostati odan nogometu.

Podsjećamo, Milan Bandić je i inače sklon "nezgodama" u javnosti. Jedna od najdojmljivijih situacija bila je usred njegove predsjedničke kampanje, kada je u BiH prilikom polaganja vijenca palim borcima 108. HVO brigade pao na stražnjicu, te je do spomenika zbog skliskom mramora puzao na koljenima. Neugodne scene prisjetite se u priloženom videozapisu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo