RAZLOZI BRUTALNOG UBOJSTVA / Baraba: Odlučio sam ga ubiti!

Image
Foto: Photos/ilustracija

'Bilo je ili ja njega ili on mene', izjavio je Baraba, boksački prvak Europe i bivši Kerumov tjelohranitelj, o razlozima zbog kojih je Kovačevića smaknuo s nekoliko hitaca iz pištolja.

24.10.2012.
11:05
Photos/ilustracija
VOYO logo

Podsjetimo, zbog ubojstva koje se u prvim satima utorka dogodilo u Grljevcu kod Podstrane policija je uhitila AntuBilića koji se sumnjiči da je usmrtio MarijanaBilićaKovačevića (43).

"Bilo je ili ja njega ili on mene", izjavio je Baraba, boksački prvak Europe i bivši Kerumov tjelohranitelj, o razlozima zbog kojih je Kovačevića smaknuo s nekoliko hitaca iz pištolja, nedaleko od kafića Popaj na magistrali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razmišljao sam deset dana o tome, na kraju sam prelomio i odlučio ga ubiti", objasnio je policiji Baraba koji je Kovu ubio u Podstrani.

Prvo ga je ranio u jednu nogu pa, kada je pokušao pobjeći, i u drugu, a potom mu je ispalio hice u trbuh i glavu, piše Dalmacijanews.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marijan Bilić Kovačević policiji je otprije poznat jer je prije dvadesetak godina završio u zatvoru zbog ubojstva taksista. Sumnjičilo ga se i za dilanje, no zbog nedostatka dokaza je oslobođen

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo