NIJE SE POJAVIO NA KONCERTU / Bare uhićen s pola grama kokaina

Image

Frontmena Majki su u Zapruđu zaustavili policajci u civilu, a on im je drogu dragovoljno predao. Zbog njegovog je uhićenja otkazan koncert u Opatiji.

30.7.2009.
10:24
VOYO logo

ZAGREB - Frontmen grupe Majke Goran Bare uhićen je u srijedu oko 17.40 sati u zagrebačkom naselju Zapruđe, a policija je kod njega pronašla pola grama kokaina i 10 tableta Normabel.

Pjevača su u Balokovićevoj ulici zaustavili policajci u civilu, a on im je drogu i tablete dragovoljno predao. Potom je odveden u policijsku postaju gdje je proveo noć, a u četvrtak ujutro je izveden pred istražnog suca. Čeka ga i kriminalistička obrada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog situacije u kojoj se našao, Bare se u srijedu navečer nije mogao pojaviti na humanitarnom koncertu Majki na Ljetnoj pozornici u Opatiji.

Organizator koncerta Zvonko Jurić izjavio je da je vinkovački roker uhićen u velikoj policijskoj akciji provedenoj u cijeloj zemlji te da su neuspješno molili policiju da ga pusti kako bi ipak održao koncert.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goran Bare u nekoliko je navrata otvoreno govorio o svojoj ovisnosti o drogama i alkoholu, no u posljednje je vrijeme isticao kako je "čist"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo