SMETAJU JOJ KANDIDATKINJE / Berlusconija napala supruga

Image

Berlusconijeva supruga je uputila otvoreno pismo u kojemu tvrdi da su lijepe žene samo zabava za "cara Silvija".

29.4.2009.
11:10
VOYO logo

RIM - Šefa talijanske vlade Silvija Berlusconija žestoko je napala supruga Veronica Lario osudivši podršku njezina supruga nekim kandidatkinjama za izbore za europarlament u lipnju čija je glavna zasluga da su lijepe.

Berlusconi (73) je prošlog tjedna predstavio četiri kandidatkinje koje nemaju iskustva u politici. Berlusconijeva stranka desnog centra, koja odnedavno nosi ime Narod slobode, djevojke je upisala na seminar o europskoj povijesti i aktualnim događanjima, NATO-u, Europskoj banci i Međunarodnom monetarnom fondu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prisustvo lijepih žena u politici nije ni nedostatak ni kvaliteta. No, danas izlazi na vidjelo besramnost i manjak suzdržanosti vlasti koje ugrožavaju vjerodostojnost svih žena a posebice onih koje su uvijek zauzimale prve redove u zaštiti svojeg prava", tvrdi Lario u pismu agenciji ANSA koje je u srijedu preuzeo sav tisak.

"Želim pojasniti da smo ja i moja djeca žrtve a ne suučesnici takvog stanja. Moramo to trpjeti i zbog toga patimo", dodaje Veronica Lario koja s Berlusconijem ima troje djece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Netko je napisao da kandidature lijepih žena predstavljaju samo dodatnu zabavu za cara" Silvija Berlusconija. "Dijelim to mišljenje", piše Lario.

Veronica Lario gotovo nikada nije prisutna uz supruga, već ga je napala prije dvije godine zbog davanja komplimenta mladoj ženi u javnosti, uputivši otvoreno pismo novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekadašnje kazališna glumica osudila je i prisustvo Berlusconija u nedjelju navečer u Napulju na proslavi 18. rođendana jedne djevojke, piše La Repubblica.

"Bila sam jako iznenađena saznavši to, jer nije došao na nijedan 18. rođendan svoje djece, iako je bio pozvan", kazala je ona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo