Rukometna euforija trese Zagreb / Besplatne karte za Ligu prvaka u Areni preprodaju za 400 kuna

Rukometna euforija trese Zagreb. Ulaznice za četrtfinale Lige prvaka protiv moćne Barcelone bile su besplatne i razgrabljene su za nekoliko sati. No neki ih sada prodaju putem oglasa, pa su pravi navijači su ogorčeni

8.4.2015.
18:30
VOYO logo

Gorit će sutra Arena kao u najboljim danima jer stiže moćna Barcelona. Nije prvi put ali ovaj kao da je poseban. Slaže se i Zlatko Saračević

"Očigledno da je ovo neko specijalno izdanje Barcelone jer potražnja nenormlano sve je to rezultat dobrih rezultata Zagreba ove godine", tvrdi pomoćni trener PPD Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne samo specijalno već možda i najjače ikad. Karabatića, Šarića, Lazarova i društvo žele gledati svi. Satima se  jučer čekalo u redu za ulaznice koje je klub besplatno dijelio. Danas su osvanule na oglasnicima. U klubu su ogorčeni.

"Možda nije lijepa gesta to što se pojavljuju takve stvari mi smo rukometni klub  pripremamo rukometnu feštu, sportsku feštu to je to što nas zanima u ovom trenutku", rekao je Ante Ančić, direktor Prvog plinarskog društva Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok druge zanima korist. Pa se tako na internetu ulaznice mogu pronaći za 50 do čak 400 kuna.

"Prodaju svi, nemam od čega živjeti. Telefon mi zvoni po glavi otkad sam stavio oglas, nije stao zvoniti. Velika potražnja? Jest, vjerujete mi", rekao je jedan preprodavač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barem će imati podrška kakvu zaslužuju. Pa zato Vujović ima posebnu molbu.

"Volio bih da publika, ako mogu iskoristiti to pravo, da dođu ranije kako je dvorana puni u toku zagrijavanja radi im adrenalin, motiviraju ih, početak im je lakši", tvrdi Veselin Vujović, trener PPD Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A ako dobro uđu u utakmicu sve je moguće jer Zagrebaši imaju najbolju obranu Lige prvaka.

"Nema nitko pravo da dođe u Zagreb i bude favorit. Ove godine su to pokazali - pao je Kiel, Kolding, zašto ne i Barcelona", naglasio je Saračević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Polufinale nikada nije bilo teže dostići ali Barcelona može pasti, barem u Zagrebu. 

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo