VUČIĆ PREDAN SAD-u / BiH izručila Amerikanca hrvatskih korijena optuženog za pedofiliju

Image
Foto: rtl arhiva

Za Vučićem su američke vlasti tragale zbog optužbi da je kao nastavnik u američkoj školi u Lakesideu u saveznoj državi Illinois seksualno zlostavljao 13-godišnju učenicu.

31.12.2014.
17:00
rtl arhiva
VOYO logo

Amerikanca hrvatskih korijena MichaelaVučića, koji je početkom prosinca na temelju tjeralice iz SAD-a uhićen u BiH, u srijedu je izručen u Sjedinjene Američke Države kako bi se suočio s optužbama za pedofiliju i seksualno zlostavljanje djevojčice, priopćilo je američko veleposlanstvo u BiH.

Za Vučićem su američke vlasti tragale zbog optužbi da je kao nastavnik u američkoj školi u Lakesideu u saveznoj državi Illinois seksualno zlostavljao 13-godišnju učenicu. Uhićen je 12. prosinca nedaleko od Mostara zajedničkom suradnjom službe za poslove sa strancima BiH, granične policije BiH i američkih vlasti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Američko veleposlanstvo pozdravilo je suradnju policijskih agencija u BiH s američkim vlastima.

Po navodima medija Vučić je pobjegao iz SAD-a krajem kolovoza. Za njim je bila raspisana tjeralica s nagradom od milijun dolara. Vučić, čiji su obiteljski korijeni iz okolice Čitluka nedaleko Mostara u BiH je ušao u kolovozu, kada za njim nije bila raspisana tjeralica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo