GRABAR KITAROVIĆ RAZOČARANA / Bivša ministrica vanjskih poslova nije dobila poziv na feštu

Bivša ministrica vanjskih poslova se osvrnula se na nepristojnost aktualne Vlade koja ju nije službeno pozvala na svečanost ulaska Hrvatske u EU.

30.6.2013.
23:11
VOYO logo

Bivša ministrica vanjskih poslova i europskih integracija od 2005. do početka 2008. te pomoćnica glavnog tajnika NATO-a za javnu diplomaciju Kolinda Grabar Kitarović priznala je kako je za nju ovo vrlo važan dan, svojevrsna "kruna njene karijere".

"Početka pregovora je svakako noć koju neću zaboraviti. Tada smo očekivali da će sastanak s Carlom del Ponte biti puno brži nego što se na kraju dogodilo. Čekali smo jer je bilo puno skeptika te tada postavili 2007. godinu kao godinu za završetak pregovora, a da bi Hrvatska trebala pristupiti u članstvo Europske unije oko 2009. godine", kazala je Grabar Kitarović.

Osvrnula se i na nepristojnost aktualne Vlade koja ju nije službeno pozvala na svečanost ulaska Hrvatske u EU.

"Poziv na svečanost koji sam dobila jest od medija, no nisam dobila službeni poziv od hrvatske Vlade. Ovdje sam večeras isključivo s Vama i građanima. Bez obzira na sadašnju funkciju mislim da bi se ipak trebalo prisjetiti onih koji su radili i ranije na pregovorima", smatra Kitarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo