TRAGIČNO ZAUSTAVLJANJE / Bizarna nesreća na autocesti kod Karlovca

Image

Mercedesu zagrebačkih registracijskih oznaka otpala je guma i zaustavio se u pretjecajnoj traci autoceste. Nakon toga dogodila se prometna nesreća s tragičnim posljedicama.

30.6.2011.
7:47
VOYO logo

KARLOVAC - U četvrtak u jutarnjim satima na autocesti u smjeru Rijeke dogodila se bizarna prometna nesreća s tragičnim posljedicama. Kod vijadukta Drežnik automobilu marke Mercedes zagrebačkih registracijskih oznaka otpala je guma, pa se vozilo zaustavio u pretjecajnoj traci.

Vozač Z.M. (48) izašao je iz zaustavljenog automobila, no tada se dogodila ono najgore. Na njega je naletio Hyundai, koji je Mercedes pokušao zaobići tik uz odbojnik, te je nesretnog muškarca odbacio preko ograde u suprotni smjer autoceste i na mjestu ga usmrtio. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Supruga (38) poginulog vozača je slomila nogu i prevezena je u karlovačku bolnicu gdje joj je pružena liječnička pomoć, doznaje se u PU karlovačkoj.

Zbog tragične nesreće promet se na autocesti tijekom očevida u oba smjera odvijao usporeno jednim trakom, a u smjeru Rijeke se vozilo i u koloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo