policija riješila slučaj / Blagajnica se ubila, majka i brat pokušali sve prikriti

Image
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL

Koprivničanku Nadicu Gregar mrtvu je u stanu u Đurđevcu pronašla njezina majka. Koprivničko-križevačka policija danas je potvrdila kako je, nakon obdukcije i istrage, utvrđeno da je riječ o suicidu, a ne o ubojstvu, kako se prethodno nagađalo.

29.4.2014.
11:27
Marijan Susenj/PIXSELL
VOYO logo

Koprivničanka Nadica Gregar, čije je mrtvo tijelo pronađeno u nedjelju u Đurđevcu, nije ubijena kako je bilo objavljeno, već je počinila samoubojstvo, a policiju su pokušali zavarati majka i brat umrle, koji su premjestili njezino tijelo i sakrili omču kojom se objesila.

Koprivničko-križevačka policija danas je potvrdila kako je, nakon obdukcije i istrage, utvrđeno da je riječ o suicidu koji je 48-godišnjakinja izvršila u nedjelju između 8,30 i 10,30 sati u majčinu stanu u Ulici Tina Ujevića, kada je njezina majka bila na nedjeljnoj misi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mrtvo tijelo pronašli su 73-godišnja majka i 45-godišnji brat koji su izmijenili mjesto događaja. Oni su premjestili Nadičino mrtvo tijelo, dok su sredstvo izvršenja sakrili. Ono je naknadno pronađeno od strane policije", rekao je Dražen Laljek, glasnogovornik PU koprivničko-križevačke.

Najavio je da će protiv njih dvoje policija podnijeti izvješće varaždinskom Županijskom državnom odvjetništvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U policiji se nije moglo saznati zašto su pokušali prikriti samoubojstvo, motiv kojega, pak, pretpostavljaju lokalni mediji. Glas Podravine tako piše da je Nadica Gregar prije nekoliko dana otišla na bolovanje nakon što su njezini šefovi u koprivničkoj podružnici Hrvatskih šuma posumnjali da je pronevjerila novac iz blagajne uzajamne pomoći. Navodno se radilo o gotovo 400 tisuća kuna, a osumnjičena je za pronevjeru jer je iz kase uzajamne pomoći u koprivničkoj ispostavi Hrvatskih šuma, gdje je radila, neovlašteno uzela novac. Riječ je o novcu iz radničke štednje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo