PRIVEDEN DOMAR IZ SINJA / Bludničenje u prostorijama SDP-a

Image

Nakon pijane noći u prostorijama sinjskog SDP-a, 51-godišnji Milivoj E. "dirao po goloj stražnjici" 19-godišnjaka.

30.11.2008.
11:21
VOYO logo

SPLIT - Policija je jutros istražnom sucu u Splitu privela 51-godišnjeg domara iz Sinja Milivoja Ercega uz kaznenu prijavu da je bludničio nad 19-godišnjim Brunom V., sinom uglednog sinjskog odvjetnika koji zastupa radnice Dalmatinke Nove, i to u prostorijama sinjskog SDP-a.

Naime, Bruno V. je u pratnji roditelja u subotu ujutro došao u policijsku postaju u Sinju i prijavio silovanje nakon noći provedene na tulumu u prostorijama SDP-a. Policiji je ispričao da se ne sjeća detalja, ali da je na zabavi konzumirao "malo više alkohola" zbog čega je zaspao.  Ujutro oko sedam sati, kada se probudio, osjetio je da ga "netko miluje po goloj stražnjici". Odmah je pobjegao kući gdje je cijeli slučaj ispričao roditeljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sinjska policija mladića je poslala u Dom zdravlja gdje mu nisu utvrđene nikakve ozlijede pa su otklonjene sumnje u silovanje. Erceg je, navodno, policiji također priznao da nije bilo silovanja već da su se "on i Bruno V. malo pomazili".

Međutim, Milivoju Ercegu je policija jučer pretresla stan u kojem je nađeno 3,6 grama marihuane, manja količina streljiva, ali i 111 fotografija golih muškaraca i muških spolovila te tri papirića na kojima su rukom bile ispisane gay internetske adrese. Zaradio je kaznenu prijavu za bludne radnje i posjedovanje droge i prekršajnu prijavu za posjedovanje oružja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neslužbeno se doznaje da Erceg obavlja dužnost domara u zgradi u kojoj se, među ostalima, nalaze i prostorije sinjskog SDP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo