opčinjeni darovima / Božićni pokloni izmamili osmijeh na lica mališana

Božić u domovima za napuštenu djecu nije baš uvijek najveseliji. I zato su se dobri ljudi ove godine potrudili tim mališanima ovaj blagdan učiniti nezaboravnim. Živi pokloni pod njihovim su borom izazvali opće oduševljenje.

20.12.2013.
18:02
VOYO logo

U ovo blagdansko vrijeme uvijek je lijepo dobiti poneki darak! A upravo su pokloni izmamili osmijeh na lica onih najmlađih. Štićenici dječjeg doma u Nazorovoj od Pet Centra su dobili neodoljive akvarije s ribicama! Klinci su bili posve opčinjeni svojim novim kućnim ljubicima!

"Ovi dani su za djecu jako intezivni, puno posjeta, puno darova. Ovo je uistinu nešto posebno, vidite kako uživaju. Prebrojavaju ribice, već su puno o njima naučili. Koliko je zanimljivo, toliko je za našu djecu i terapuetski, voda i ribice smiruju!", kazala je Jasna Kelava, ravnateljica Doma za djecu Zagreb.

Imati kućnog ljubimca znači i brinuti se o njemu! Najmlađima to ne predstavlja nikakav problem, a novi prijatelji su im potpuno zaokupili pažnju!

"Djeci smo uspjeli pokloniti njihove vlastite kućne ljubimce, ispunit im tu želju, jer većina djece želi imati kućne ljubimce. Drago nam je da smo mogli tu želju ispuniti djeci koja žive u domu", rekla je Tatjana Šturlić iz Pet Centra.

Nakon malenih bez odgovarajuće roditeljske skrbi, ribice su stigle i njihovim starijim prijateljima u dom Ivan Goran Kovačić.

Više pogledajte u prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo