IZGLED PRAVOG ARIJEVCA / Breivik bio na nekoliko plastičnih operacija?

Image

Norveški monstrum htio je što više izgledati kao Arijevac, pa je zbog toga bio na nekoliko operacija, tvrdi šef Norveške obavještajne agencije PST.

31.7.2011.
19:33
VOYO logo

Počinitelj dvostrukog napada 22. srpnja u Norveškoj, Anders Behring Breivik, obavio je nekoliko plastičnih operacija kako bi što više nalikovao na pravog Arijevca, tvrdi šef Norveške obavještajne agencije PST, Jann Kristiansen.

Breivik ima plave oči i kosu te izražene druge osobine koje ga povezuju sa stereotipnim izgledom Arijevaca.

"Takav prirodan arijevski izgled naravno ne možete sresti u Norveškoj. Hitler bi ga stavio na plakate jer ima savršeno klasično arijevsko lice. Morao je imati korekcije lica", tvrdi šef obavještajne službe.

Njegove izjave podudaraju se s tvrdnjama Breivikovog prijatelja koji je rekao da se monstrum hvalio svojim plastičnim operacijama u Americi i prijateljstvom s ljudima koji su opsjednuti svojim tijelom.

U međuvremenu, monstrum je zatražio ostavku vlade i glavnog vojnog stožera te abdikaciju norveškog kralja kako bi više rekao istražiteljima, javlja norveška javna televizija NRK.

Uz ostavku premijera Jensa Stoltenberga i još nekih dužnosnika, te abdikaciju Haralda V., tridesetdvogodišnji norveški ekstremist zatražio je da bude imenovan za zapovjednika glavnog vojnog stožera.

Premda je policija odbacila njegove zahtjeve, masovni ubojica koji je u Oslu i na otoku Utoyji pobio 77 ljudi, na koncu je pristao na suradnju tijekom desetosatnog ispitivanja.

Popularnost norveške Laburističke stranke, koja se našla na meti Breivikovih krvavih pohoda, porasla je nakon pokolja, ističe se u anketi objavljenoj u nedjelju.

Stranka norveškog premijera Jensa Stoltenberga ima potporu 41,7 posto Norvežana, po anketi provedenoj 29. i 30. srpnja, što je za 11,1 postotnih bodova više nego u lipnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo