MRŠAVKO GODINE / Britanac smršavio 79 kilograma

Image
Image

Na dijetu se odlučio zbog straha da će prerano napustiti svoje četvero djece. Sada se sprema istrčati maraton.

14.7.2010.
12:25
VOYO logo

LLANELLI - Britanac Stuart Howells (43) je pobijedio na natječaju mršavljenja "Slimming World" te odnio titulu osobe koja je tijekom godine dana skinula najviše kilograma.

U trenutku kada je odlučio izbaciti brzu i obilnu hranu imao je 154 kilograma, a u godinu dana je tu težinu prepolovio, odnosno skinuo je čak 79 kilograma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na dijetu se odlučio jer je zbog kilograma i zdravstvenih problema već pomišljao na samoubojstvo. "Htio sam trčati, no moji su zglobovi mogli podnijeti samo nekoliko metara nakon čega sam padao u agoniji. Nisam s djecom mogao u zabavni park jer se nisam mogao popeti na vrtuljke ni pričvrstiti pojas na sebe", kaže otac četvero djece. No, najviše ga je bilo strah da će umrijeti prerano i ostaviti djecu bez oca.

Otišao je liječniku i zatražio operaciju želuca, a medicinska sestra ga je uputila na "Slimming World". Od tada se odrekao masne i brze hrane i u godinu dana se prepolovio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada ponosno pokazuje svoju novu figuru, a na fotografijama je gotovo neprepoznatljiv. Uskoro se sprema i istrčati maraton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo