DJEVOJKA BILA PIJANA / Britanka se ne sjeća silovanja

Image

Petorica vaterpolista zagrebačke Mladosti, osumnjičena za silovanje 18-godišnje Britanke na Hvaru, pušteni su na slobodu.

29.6.2010.
6:37
VOYO logo

SPLIT - Nakon što ih je ispitao istražni sudac, petorica mladića osumnjičenih da su na Hvaru pokušali silovati državljanku Velike Britanije, pušteni su u ponedjeljak navečer na slobodu.

Županijsko državno odvjetništvo nije tražilo pritvaranje za osumnjičene mladiće jer, kako se doznaje na splitskom sudu, do sada nitko od njih nije bio osumnjičen niti za jedno kazneno djelo i ne postoji opasnost od bijega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mediji su objavili da se radi o mladim vaterpolistima zagrebačke Mladosti koje je policija osumnjičila za pokušaj silovanja 18- godišnjakinje u nedjelju oko 2 sata ujutro u Hvaru. Slučaj je policiji prijavila prijateljica, također Britanka.

Prema neslužbenim informacijama, 18- godišnjakinja je u ponedjeljak ujutro primljena na pregled u splitsku bolnicu gdje je utvrđeno da seksualnog čina nije bilo, da je Britanka u krvi imala 1,75 promila alkohola, te da se ne sjeća što se dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo