PRESKAKANJE STEPENICA / Čačić je najavio poskupljenje grijanja i prije odluke HERA-e

Image
Foto: PIXSELL

Prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić u srijedu je na forumu posvećenom energetici najavio skoro poskupljenje grijanja. I prije odluke Hrvatske energetske regulatorne agencije, Čačić je istaknuo kako će se s toplinarstvom uskoro dogoditi ono što se dogodilo s električnom energijom. HEP-ova tvrtka Toplinarstvo prošlog je mjeseca zatražila poskupljenje od 36,7 posto u šest gradova.

10.10.2012.
13:03
PIXSELL
VOYO logo

Prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić je u srijedu na Forumu Euforija posvećenom energetici rekao je kako će se uskoro i s Toplinarstvom dogoditi ono što se već dogodilo s električnom energijom.

"Ova Vlada prestala je zabijati glavu u pijesak i izrekla je istinu kada je s javnosti podijelila razmišljanje da ne možemo nešto kupovati za 100, a prodavati za 70. To smo uravnotežili s HEP-om, ali se nije još dogodilo u Toplinarstvu pa očekujemo stav HERA-e po tom pitanju", kazao je Radimir Čačić najavivši poskupljenje grijanja.

Odbijanje šest gradova da poskupe struju Čačić je komentirao izjavom da je 'nevjerojatno da živimo u državi u kojoj se može odrediti koliko što košta'.

"Dosta je bilo s politikom samoubojstva koja je dovela do toga da HEP kupuje skuplju struju, a prodaje je po jeftinijoj cijeni, kazao je Čačić, piše Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo