POZIVA NA VJEŽBANJE / Chavez: Imamo puno debelih ljudi

Image

Venezuelanski predsjednik osim o državničkim problemima razmišlja i o zdravlju i izgledu svojih sunarodnjaka te ih poziva da smršave.

14.11.2009.
7:58
VOYO logo

CARACAS - Venezuelski predsjednik Hugo Chavez ustvrdio je u televizijskom nastupu da "ima puno debelih ljudi" u Venezueli i savjetovao svoje pristaše da vježbaju i da se zdravo hrane kako bi suzili struk.

"Ne kažem debele žene jer one to nikada nisu. One su ponekad popunjene", izjavio je 55-godišnji venezuelski predsjednik koji tvrdi da je smršavio gotovo devet kilograma zahvaljujući vježbanju i zdravoj prehrani. No, Chavez, koji je još uvijek krupniji nego li je bio 1999. kad je preuzeo vlast, priznao je da bi trebao izgubiti još nekoliko kilograma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svojim sunarodnjacima Chavez je poručio da vježbaju trbušnjake i nauče kako se pravilno hraniti. Preporučio im je tjesteninu od riže umjesto špageta od pšenice, te sojino mlijeko, rekavši kako proizvodi od soje pomažu u borbi protiv starenja.

Ustvrdio je kako su ga dijeta i vježbanje učinili snažnijim i spremnijim za nastavak vođenja "bolivarske revolucije" kako naziva svoj socijalizmom nadahnut politički pokret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo