PROBLEMI DRŽAVNE TAJNICE / Clinton hospitalizirana zbog ugruška u krvi

Image
Foto: PIXSELL

Glasnogovornik State Departmenta Philippe Reines je rekao da je Clinton hospitalizirana nakon liječničkog pregleda zbog potresa mozga koji je pretrpjela ranije ovoga mjeseca, prenose agencije.

31.12.2012.
8:12
PIXSELL
VOYO logo

NEW YORK - Američka državna tajnica HillaryClinton primljena je u bolnicu u New Yorku zbog krvnog ugruška, izjavio je u nedjelju njezin glasnogovornik.

Glasnogovornik State Departmenta PhilippeReines je rekao da je Clinton hospitalizirana nakon liječničkog pregleda zbog potresa mozga koji je pretrpjela ranije ovoga mjeseca, prenose agencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Liječnici državne tajnice Clinton su tijekom pretraga otkrili formirani krvni ugrušak, kao posljedicu potresa mozga od prije nekoliko tjedana", rekao je Reines u priopćenju. "Ona je tretirana s antikoagulansima i nalazi se u Prezbiterijanskoj bolnici u New Yorku, kako bi se moglo pratiti liječenje u narednih 48 sati".

"Liječnici će i dalje procijenjivati njezino stanje, uključujući i druga pitanja povezana s potresom mozga, te utvrditi je li potrebno daljnje djelovanje", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Clinton se trebala vratiti na posao ovoga tjedna nakon bolovanja zbog potresa mozga. Ona bi trebala odstupiti s dužnosti ubrzo nakon inauguracije predsjednika BarackaObame 21. siječnja. Prošloga je tjedna Obama objavio imenovanje senatora JohnaKerrya za novog američkog državnog tajnika, što još treba potvrditi Senat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo