NA OSOBNI ZAHTJEV / Čović odlazi iz Plive

Image

Matko Bolanča od 1. siječnja 2009. dolazi na mjesto predsjednika Uprave Plive, a Željko Čović nakon 16 godina karijeru nastavlja izvan Plive.

30.12.2008.
12:45
VOYO logo

ZAGREB - Predsjednik Uprave Plive i glavni operativni direktor Željko Čović obavijestio je Nadzorni odbor da je na osobni zahtjev odlučio napustiti kompaniju i karijeru nastaviti izvan Plive te je podnio ostavku na mjesto predsjednika Uprave. Ova odluka na snagu stupa 31. prosinca 2008. godine, priopćeno je iz te kompanije.

Nadzorni odbor na istoj je sjednici održanoj u ponedjeljak, 29. prosinca, donio odluku o imenovanju novih članova Uprave, i to Matka Bolanče za predsjednika Uprave te Thea Andreissena za člana Uprave Plive. Njihov mandat počinje s prvim danom 2009. godine.

Željko Čović na čelu je Plive proveo punih 16 godina, a pred kraj njegova mandata Pliva je započela proces integracije s izraelskom generičkom kompanijom Tevom. Iako se spekuliralo o tome da će neko vrijeme obnašati dužnost savjetnika u Plivi, Čović je te spekulacije odbacio. Gdje će točno nastaviti karijeru nije poznato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo