dva lica pravde / 15 dana zatvora jer je vikao da je Tuđman zločinac: Mladić divljački pretukao majku - ne ide u zatvor

Image
Foto: Pixsell/Ilustracija

Kaznenim nalogom Općinskog suda u Bjelovaru osuđen je na godinu dana uvjetno

13.2.2019.
14:34
Pixsell/Ilustracija
VOYO logo

Dalibor (27) divljački je premlatio majku oko 22 sata u obiteljskoj kući kod Bjelovara. Nesretnu je ženu dlanovima i šakama snažno izudarao po licu, davio je rukama i zaprijetio joj da će je ubiti.

Kaznenim nalogom Općinskog suda u Bjelovaru osuđen je na godinu dana uvjetno, i to za dva kaznena djela – nanošnje tjelesnih ozljeda bliskoj osobi i prijetnje smrću. Dobio je točno onoliko koliko je za njega tražilo tamošnje općinsko državno odvjetništvo, piše Podravski.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijelo joj je lice bilo u krvnim podljevima

Prema presudi, Dalibor je jedne nedjeljne večeri u veljači prošle godine majci nanio tjelesne ozljede. Liječnici su ustanovili kako joj je cijelo lice bilo u krvnim podljevima, posebno oko očiju, čela i usana koje su bile razderane.

"Odi sad u sobu, ne smiješ o ovome nikome ni pisnuti! Ako se nekome javiš, ubit ću te", zaprijetio je potom jadnoj ženi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, majka je – premda prestravljena – svejedno uspjela dozvati policiju koja je Dalibora bila uhitila. Nisu poznati motivi zbog kojih je mladić prebio majku. 

Mladić neće u zatvor, Erceg zbog nečega što je rekao, mora

Ova presuda je zanimljiva u još jednom kontekstu. Naime, ovaj mladić neće ni dana provesti u zatvoru, naravno ukoliko u godinu dana ne ponovi (ne)djelo, a istovremeno Zoran Erceg mora na 15 dana u zatvor jer je vikao da je prvi hrvatski predsjednik Franjo Tuđman zločinac...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo