tuga umjesto slavlja / 51-godišnjak umro u teškim mukama u dvorištu vlastitog doma: viljuškar ga priklještio uz zid pred očima radnik

Image
Foto: Ilustracija

Robert Likar umro je u najtežim mukama u petak rano ujutro nakon što ga je u dvorištu, kraj obiteljske kuće na zagrebačkim Ravnicama, prikliještio uza zid viljuškar težak dvije tone

25.8.2017.
22:17
Ilustracija
VOYO logo

U subotu je Robert Likar trebao proslaviti 52. rođendan, no umjesto planiranog slavlja na zagorskim bregima, Likarevima se u kuću slijevaju kolone potresenih prijatelja i poznanika, , piše Jutarnji list.

Robert je stradao na očigled dvoje zaposlenika u ranim 20-ima. Došao je na posao kao i svako jutro u 7.30. Trebao je stići šleper s robom u dvorište pa je pomaknuo viličar da napravi mjesto. Stao je na stepenicu i nogom hotimice pritisnuo gas. Viličar je krenuo unazad i stisnuo ga uza zid. Taj horor su vidjela dvojica radnika u ranim 20-ima koji su viličar odmah pomaknuli da oslobode šefa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srušio se na tlo te su mu stavili torbu pod glavu, a vrisak se prolomio ulicom. Vikali su da ne diše i da ne može pričati. Bio je pri svijesti, a Hitna je brzo došla i počela ga oživljavati, ali prognoze doktora već su tada bile loše, reko je jedan od zaposlenika tvrtke ‘Likar keramika’ koja je u suvlasništvu braće Likar, Đanija i Robija.

Unatoč naporima liječničkog tima u KB Dubrava, dva sata kasnije u kuću Likarevih stigla je tužna vijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije tri dana taj viljuškar je stigao u dvorište kako bismo si olakšali posao jer smo do sada sve ručno obavljali. Zamislite, Robi ga je kupio svome bratu za rođendan. Taj stroj kao da je uklet. Robijeva supruga, majka i dvoje djece su totalno shrvani. 

"Osim divnog oca, supruga i sina, bio je i sjajan čovjek! Veseo i društven, a boljeg gazdu od njega teško je naći. Firmu su Đani i Robi naslijedili od oca, do prije krize zapošljavali su 20-ak radnika, a sad je spalo na nas pet. I u vrijeme najveće krize, prioritete su rješavali da namire radnike, da nikom ne fali za kruh" izjavio je zaposlenik Likarevih, piše Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo