tragedija u Zaprešiću / Autobusom htio prestići auto pa prešao u suprotni trak i usmrtio vozačicu Jeepa

Image
Foto: JVP

Na licu mjesta smrtno je stradala 45-godišnja vozačica

28.10.2018.
17:10
JVP
VOYO logo

U subotu oko 15:40 sati dogodila se teška prometna nesreća na Zagorskoj magistrali. U sudaru osobnog automobila i autobusa poginula je jedna osoba, javlja PU zagrebačka.

Kako doznajemo, u prometnoj su nesreći sudjelovala tri vozila, autobus krapinskih registarskih oznaka te osobni automobil i još jedno teretno vozilo zagrebačkih registarskih oznaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na licu mjesta smrtno je stradala 45-godišnja vozačica Jeepa kada se u nju iz suprotnog traka sudario 63-godišnji vozač autobusa

"U nesreći koja se dogodila u subotu oko 15:40 sati sudjelovao je autobus, osobno i jedno teretno vozilo. Smrtno je stradala vozačica osobnog automobila, 1973. godište. Vozaču autobusa, koji je 1954. godište, pružena je liječnička pomoć kao i jednom djetetu iz autobusa. Zagrebačka je magistrala zbog ove prometne nesreće bila zatvorena između 15:30 do 20:35 sati", kazali su iz policije za Vijesti.hr. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako su nam potvrdili iz PU zagrebačke, vozač autobusa započeo je prestizati teretno vozilo. Tom je prilikom, u namjeri da se vrati u svoj trak, prednjim dijelom autobusa udario teretno vozilo usred čega se teretno vozilo odbilo u smjeru istoka, a autobus se odbio na zapadnu prometnu traku. Prednji dio autobusa udario je prednji dio osobnog vozila zagrebačkih registracija kojim je upravljala 45-godišnjakinja. Vozačica osobnog automobila marke Jeep poginula je na licu mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo