izgubio kontrolu / Autom oborio dvoje djece, šokirani vozač vikao: 'Ubija san dicu, ubija san ih'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Vozač je u utorak navečer dolazio iz pravca Slivine prema Zagvozdu, kraj Imotskog i prešao u suprotni trak te autom udario brata i sestru na biciklima.

24.8.2017.
8:11
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Vozač koji je u utorak navečer u 20.20 dolazio iz pravca Slivine prema Zagvozdu, kraj Imotskog, prešao je u suprotni trak te autom udario brata i sestru na biciklima, prenosi 24 sata.

12-godišnji dječak je preminuo, a 8-godišnja djevojčica je lakše ozlijeđena. Šokirani vozač samo je zapomagao. Počeo je lupati po vratima prve kuće koju je ugledao i vikati: “Ubija san dicu, ubija san ih", počeo se ponašati kao da je izgubio razum, ispričali su susjedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dječaku, nažalost, nije bilo spasa. Ozljede koje je zadobio bile su preteške. Njegova sestra zadobila je ozljede koje nisu opasne po život te je nakon pružene liječničke pomoći u KB-u Split puštena kući.

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Ivo Cagalj/PIXSELL

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susjedi tvrde kako su čuli da je djevojčica Maja prepričala u bolnici kako je bratu rekla da čuje da dolazi automobil, a on joj je na to odgovorio neka se ne brine jer oboje voze po ispravnoj strani. Iz svega se, kažu susjedi, može zaključiti kako su djeca bila na oprezu.

"Što da vam kažem. Ovo je prestrašna tragedija za obitelj i svi smo potreseni. Dječak i djevojčica bili su tu tijekom cijelog ljeta, dolazili su svaki vikend. Tu u zaseoku Zeljci žive im baka i djed. Kako će oni to preživjeti", rekla je gospođa Barić, jedna od prvih susjeda ispred čije se kuće dogodila stravična nesreća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je vozača našla nedaleko od mjesta strašne tragedije i, prema neslužbenim informacijama, pitali su ga gdje će, na što im je on, očito u šoku, odgovorio da ide na policiju prijaviti se jer je ubio djecu. Od šoka je bio dezorijentiran i s njim se nije moglo komunicirati. Saznajemo kako je tuda vozio svaki dan jer je dolazio po mlijeko koje je odvozio u Makarsku, prenosi 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo