prava drama / Avion prisilno sletio u Zagrebu. Putnik je htio otvoriti vrata tijekom leta i urlao je: 'Vidimo se u raju'

Image
Foto: Shutterstock

Nekoliko putnika ga je zatim srušilo na tlo i spriječilo ga

19.8.2022.
8:28
Shutterstock
VOYO logo

Putnici britanskog TUI-a na letu iz Paphosa za Manchester su u ponedjeljak proživjeli pravu dramu na letu. Naime, iako su trebali krenuti oko 17 sati, prvo je s Cipra poletio šest sati kasnije. No, ni tu nije bio kraj pa su zbog problematičnog putnika morali prisilno sletjeti u Zagreb, javlja Croatian Aviation

Putnici su za britanske medije izjavili da je putnik usred leta konzumirao bijeli prah i molio se među sjedalima na podu kabine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije nego što je krenuo prema izlazu za slučaj nužde, putnicima je vikao "vidimo se u raju", a zatim i pokušao otvoriti vrat dok je avion bio u zraku. Nekoliko putnika ga je zatim srušilo na tlo i spriječilo ga. 

Putnici su za britanske medije izjavili da je putnik usred leta konzumirao bijeli prah i molio se među sjedalima na podu kabine. Prije nego što je krenuo prema izlazu za slučaj nužde, putnicima je vikao "vidimo se u raju", a zatim i pokušao otvoriti vrat dok je avion bio u zraku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Avion je sletio u zagrebačku zračnu luku, a zatim su dan kasnije u večernjim satima otputovali u Manchester. Iz TUI-a su se ispričali svim putnicima. Problematični putnik je ispraćen iz aviona pod pratnjom policije i nije nastavio prema Manchesteru. Putnici su naposljetku na svoju destinaciju stigli s otprilike 26 sati kašnjenja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo