Policajci pronašli muškarca / Bacio dva psa s trećeg kata zgrade u zagrebačkom Sigetu, užasnuti prolaznici svjedoče: 'Čuo se strašan cvilež'

Image
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Jedan muškarac, svjedok, čuo je, kako kaže, strašan cvilež s platoa i počeo dozivati policajce koji su bili kraj zgrade Prekršajnog suda u Zagrebu

27.10.2017.
12:27
Tomislav Miletic/PIXSELL
VOYO logo

U četvrtak ujutro u zagrebačkoj ulici Prilaz Ivana Visina 28-godišnji muškarac je s balkona na trećem katu bacio dva psa te uskoro došao po njih. Njihova tijela odnio je natrag u stan u kojem živi, javljaju 24sata.hr.

Jedan muškarac, svjedok, čuo je, kako kaže, strašan cvilež s platoa i počeo dozivati policajce koji su bili kraj zgrade Prekršajnog suda u Zagrebu. Stravičnom prizoru svjedočili su još jedna žena te zaposlenici suda. Navodno je jedna žena vrištala s prozora suda, te govorila policajcima gdje je muškarac pobjegao. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policajci su brzo pronašli muškarca te pozvali Hitnu pomoć koja ga je prevezla do Psihijatrijske bolnice. Zbog ubojstva dvije životinje protiv njega će podići kaznenu prijavu koja će ići redovitim putem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo