slavonski brod / Baka (82) spustila ručnu na nizbrdici pa autom udarila u skelu i stambeni objekt. Vatrogasci izvlačili ljude

Image
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Teško su ozlijeđeni 89-godišnjak, 61-godišnjakinja te 26-godišnjak

4.7.2022.
11:37
Ivica Galovic/PIXSELL
VOYO logo

PU brodsko-posavska izvijestila je o prometnoj nesreći u kojoj je ozlijeđeno čak pet osoba, a za sve je kriva 82-godišnjakinja koja je nakon spuštanja ručne kočnice na nizbrdici izgubila nadzor nad vozilom te udarila u građevinsku skelu i stambeni objekt.

Nesreća se dogodila u nedjelju u poslijepodnevnim satima, na kolniku ulice Brlićev put u Slavonskom Brodu. Policijski službenici su očevidom utvrdili da je 82-godišnjakinja, upravljala osobnim automobilom i uključivala se na kolnik navedene ulice, te je nakon spuštanja ručne kočnice, na nizbrdici, izgubila nadzor nad vozilom, sletjela s kolnika i udarila u građevinsku skelu i stambeni objekt. U ovoj prometnoj nesreći teško su ozlijeđeni 89-godišnjak, 61-godišnjakinja te 26-godišnjak, dok su 82-godišnja vozačica i 30-godišnja putnica lakše ozlijeđeni.

Teško ozlijeđenima je pružena liječnička pomoć, te su zadržani na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu. Također je utvrđeno da putnici na zadnjem sjedištu, prilikom vožnje, nisu koristili zaštitne sigurnosne pojaseve. Na mjesto događaja pozvani su i djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod, koji su pomogli pri izvlačenju ozlijeđenih iz vozila. Policijski službenici protiv 82-godišnjakinje podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo