drama u italiji / Beba koja je progutala drogu bori se za život: Roditelji negirali da uzimaju opijate

Image
Foto: Shuttestock

Beba je trenutačno u induciranoj komi i u vrlo teškom stanju, kažu iz bolnice

11.10.2019.
19:25
Shuttestock
VOYO logo

U bolnici Ospedali Riuniti u talijanskom mjestu Foggia liječnici se svim snagama bore za život jednogodišnje djevojčice hrvatskoga bračnog para koja je progutala drogu

Pod još nerazjašnjenim okolnostima u četvrtak poslijepodne beba se domogla opijata i počela gubiti svijest. Roditelji su ju odvezli u bolnicu na hitni prijam gdje su medicinski službenici vidjeli kako su u njezinu grlu ostaci droge. To je dodatno potvrdila i analiza urina

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ili je marihuana ili je hašiš. Ne možemo sa sigurnošću reći jer je slina učinila svoje. Možda je taj komadić dijete žvakalo duže vrijeme pa progutalo. Beba je trenutno u induciranoj komi i u vrlo je teškom, neizvjesnom stanju. Pod lijekovima je kako bi organizam izbacio neželjene tvari. Analizom urina utvrđena je prisutnost kanabinoida. No i dalje je prerano bilo što prognozirati, treba pričekati da vidimo kako će teći oporavak i hoće li biti posljedica", rekli su iz bolnice. 

VEZANE VIJESTI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz bolnice su o svemu izvijestili i talijansku policiju koja je pretresla trošnu kamp-kućicu u kojoj obitelj živi. Tamo nisu pronašli nikakvu drogu. 

"Molim vas, ostavite me na miru. Zabrinuti smo. Ostavite me na miru", poručio je 39-godišnji otac novinarima talijanskog Il Matina. On i supruga negirali su da uzimaju  opijate i tvrde da ne znaju što je to dijete moglo progutati. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo