nitko nije ozlijeđen / Bez vozačke vozio BMW po Ivaniću i skoro pregazio policajca, morali su pucati na njega

Image
Foto: llustracija/Ivo Čagalj/PIXSELL/

'18-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka te se nije zaustavio na naredbe', piše zagrebačka policija u priopćenju

29.9.2022.
11:34
llustracija/Ivo Čagalj/PIXSELL/
VOYO logo

Na području Ivanić Grada oko 22 sata u Kriškoj ulici u Rečici Kriškoj u općini Križ policija je zatekla 18-godišnjaka za BMW-om zagrebačkih registracija koji je ignorirao njihove naredbe da se zaustavi te nastavio dalje voziti.

Policajci su ga htjeli zaustaviti po dojavi da je netom punoljetni mladić, bez vozačke dozvole, sjeo za volan BMW-a i vozi ga po Ivanić Gradu i okolici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oko 22 sata u Ivanić Gradu, Križ, Rečica Kriška u Kriškoj ulici, 18-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka te se nije zaustavio na naredbe koje su mu prethodno izdali policijski službenici koji su postupali zbog zaprimljene dojave da osumnjičeni na području Ivanić Grada upravlja osobnim vozilom bez položenog vozačkog ispita", piše zagrebačka policija u priopćenju.

Mladić je BMW-om pokušao pregaziti policajca koji je skočio u stranu i izbjegao nesreću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tada je u Kriškoj ulici kod kućnog broja 32 policijski službenik zaustavio službeno policijsko vozilo na kojemu je upalio svjetlosne signale te je izašao van u namjeri zaustavljanja vozila kojim je osumnjičeni upravljao. U trenutku približavanja vozila osumnjičenog jasno je prema njemu usmjerio stop palicu, međutim, 18-godišnjak se vozilom nastavio kretati prema policijskom službeniku koji je skočio u stranu kako bi izbjegao nalet vozila i ozljeđivanje", dodaju.

Na koncu su ga uhvatili uz upotrebu prisile, ali i vatrenog oružja. Navode da pritom nitko nije ozlijeđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nedugo potom su policijski službenici iz Ivanić Grada na području Čazme zaustavili osumnjičenog te ga uz uporabu sredstava prisile uhitili. Tijekom događaja uporabljeno je vatreno oružje dok u samom događaju nitko nije ozlijeđen. Kriminalističko istraživanje je u tijeku", zaključuje zagrebačka policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo