Tuga u susjednoj zemlji / BiH se oprašta od 18-godišnjakinje koja je poginula na satu autoškole: Za sve kriva neprilagođena brzina

Image
Foto: Pixsell/Facebook
Image
Foto: Pixsell/Facebook

U nesreći je ozlijeđen i njen instruktor koji još uvijek ne zna da je Amina poginula

6.2.2020.
13:06
Pixsell/Facebook
VOYO logo

Uzroci tuge u Bosni i Hercegovini jer se ugasio život 18-godišnje Amine Beširević su neprilagođena vožnja i klizav kolnik. Nesreća se dogodila u utorak u mjestu Lojićka kod Cazina. 

Amina je bila u vozilu autoškole s instruktorom kad je na automobil zbog neprilagođene brzine naletio kamion i došlo je do strahovitog udara. Na licu je mjesta poginula, a njen instruktor Senad Kapić je ozlijeđen. Automobil je u potpunosti uništen.

Kapić se trenutno oporavlja u bihaćkoj bolnici te još uvijek ne zna da je Amina poginula. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S dubokom boli obavještavamo naše učenike, profesore i ostale građane da je u teškoj prometnoj nesreći život izgubila učenica naše škole Amina Beširević. Ostaješ u divnim sjećanjima svojih razrednih kolega, razrednice, profesora i ostalog osoblja naše škole. U ime svih uposlenih izražavamo saučešće i dijelimo bol s obitelji", napisao je u oproštajnoj poruci ravnatelj škole u koju je Amina išla, Haris Ćoralić.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preko društvenih mreža od nje se opraštaju prijatelji, kolege i drugi građani. Sprovod će biti danas u Cazinu u popodnevnim satima, piše Radiosarajevo.ba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Koliko tužno? Toliko da budeš ljut na cijeli svijet. Teško je gledati kako mladi umiru, a još teže kako ginu. Počivala u miru", samo je jedan od komentara na društvenoj mreži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo