ispovijest / Bivša supruga profesora optuženog za spolno uznemiravanje: 'Pronašla sam fotografije curice'

Image
Foto: shutterstock

Nekoliko puta je u osam godina pogledala u njegov mobitel, a zadnji put je imala što i vidjeti

1.2.2020.
21:10
shutterstock
VOYO logo

Bivša supruga profesora iz jedne srednje škole u Križevcima optuženog da je spolno uznemiravao učenice progovorila je za Vijesti.hr.

Podsjetimo, Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru je 29. studenog prošle godine podiglo službenu optužnicu protiv njega nakon što su ga za spolno uznemiravanje optužile četiri učenice. Kazale su da im je upućivao ''pohotne poglede''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Optuženi profesor i njegova, sada već bivša, supruga poznaju se osam godina, a brak je potrajao samo dvije godine.

"Nismo živjeli zajedno jer nije htio uložiti ni lipe da se kuća uredi tako da sam sama sve odradila jer sam u radnom odnosu od svoje 18. Nekako sam se osjećala glupo da moji roditelji kupe meni kuću, a on se useli na gotovo. Ali došao je živjeti u apartman koji imam u dvorištu tako da ne plaća stanarinu. Bio je tu oko godinu dana, ali nikada nije ponudio novac za režije. Hranio se po restoranima. Došao bi me samo pozdraviti s vrata i onda bi otišao na posao ili u Zagreb gdje se još školuje, već godinama i nikako da završi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže kako je često bio paranoičan. Tako je jednom prilikom rekao da će položiti za vozača autobusa jer nikad ne zna kad mu netko može ''smjestiti''.

''Stalno je bio paranoičan, a zapravo se bojao da će ga netko uhvatiti, otkriti, prijaviti", kazala je bivša supruga za Vijesti.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodaje da je tek nekoliko puta u tih osam godina pogledala u njegov mobitel, ali ono što je vidjela bilo je dovoljno da zatraži razvod.

"Na izletima je znao piti alkohol s djecom"

"Otvorila sam slike, kad tamo, sve puno njegovih učenica, tadašnjih i bivših. Fotografije s kupanja, slikao ih je s leđa i od naprijed kada nisu gledale. Sumnjala sam na takvo što cijelo vrijeme, ali nisam imala dokaza", kazala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priznala je da je odluku o rastavi braka donijela kad je uočila sliku kćeri njegovih prijatelja koja je tek krenula u osnovnu školu.

"Presudilo je kad sam uočila i sliku kćerkice njegovih prijatelja koja je tek krenula u osnovnu školu. Pogledala sam i poruke, bilo ih je mnogo, većinom ženska imena. Nisam stigla to otvarati jer je ušao u kuću. Pretpostavljam da se dopisivao s učenicama. Djeca su ga zvala na rođendane. Nekima je i svirao harmoniku. Na izletima je znao piti alkohol s djecom", rekla nam je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za bivšeg supruga kaže da je neobično puno vremena provodio u školi.

"Sada smo već rastavljeni dvije godine, ali sjećam se da je znao jako često odlaziti u školu čim bi se otvorila, a izlaziti kad se zatvarala. Što je radio čitave dane, uistinu ne znam, a tvrdio je da ima puno posla dok su drugi učitelji i profesori također u radnom odnosu, ali nisu po čitave dane u školi", rekla nam je njegova bivša supruga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Optuženi profesor sada, kako tvrdi njegova bivša supruga, ima novu djevojku od koje je stariji 20-ak godina.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo